top of page
Angelique Janssen en Bart Janssen samen staand achter de bale bij Sjpassie waar de broodjes en soepen worden gemaakt.
Specialiteit
De opa en oma van mijn man
Bart Janssen hadden vroeger op de Rijksweg Noord een groot café, genaamd "De Sies". Hun gehaktbal "de Siezebal" was een absolute specialiteit die veel faam genoot en is nu weer verkrijgbaar  bij Sjpassie. (Het familierecept is nog steeds geheim.)
 
Komt u een keer proeven? 

Even voorstellen:

Mijn naam is Angelique Janssen en ben moeder van 
2 jongens. Mijn man heeft ook nog een zoontje en samen vormen wij het gezin Janssen en Janssen. Ik ben 15 jaar werkzaam geweest binnen de gehandicaptenzorg, waarvan 12,5 jaar met gedrag en psychiatrie. De laatste jaren met LVB (licht verstandelijk beperkte) cliënten. Hier heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan en veranderingen meegemaakt, waardoor ik ons concept van Sjpassie vorm kan geven. Vooral bij de LVB doelgroep kwam in de laatste jaren steeds meer een andere zorgvraag naar voren vanuit de cliënt, namelijk “geef mij een dagindeling die er toe doet in de maatschappij”.

Al jaren lang had ik een droom om zelf iets op te zetten rondom de zorgvraag van cliënten. Vanuit deze gedachte is SJPASSIE ontstaan.

 

Sjpassie staat voor:

  • Sjpas: het Sittardse woord voor lol

  • Passie: voor de begeleiding van cliënten en voor wat mensen met een beperking uitstralen als zij hun werk doen. Ontdek het team

  • Passie voor de horeca. Ontdek de menukaart

 

Mijn motto is “een glimlach is voor iedereen bijzonder” en dit is ook de verwerkt in ons hele concept. We vinden het belangrijk, dat de mensen met mogelijkheden centraal staan. Zo is er ook een samenwerkingsverband met zorgboerderijen en zorgen we voor ons team door hun de mogelijk te bieden om te groeien.  

U bent van harte welkom om de sfeer te proeven.

Angelique & Bart Janssen

Heerlijke uiensoep op klassieke Franse wijze. Huisgemaakt en natuurlijk gegratineerd met kaas
bottom of page